Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten. 2 tsk bakpulver. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små muffins
4 Jäs degen under bakduk i ca 40 min. 5 Stjälp upp degen på ett mjölat bakbord och dela den i 20 bitar. 6 Lägg bullarna på plåtar med bakplåtspapper. Jäs under bakduk i ca 40 min. 4 Jäs degen under bakduk i ca 40 min. 5 Stjälp upp degen på ett mjölat bakbord och dela den i 20 bitar Forma till runda bullar. 6 Lägg bullarna på plåtar med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 200 grader Jäs under bakduk i ca 40 min
Jag vill verkligen rekommendera den här saffrans cheesecaken. Den är bara så fantastiskt fräsch och god och super lätt att göra och jag tror den är omöjlig att misslyckas med och det hör man ju inte allt för ofta i våra celiaki kretsar
Den här goda kladdkakan med vit choklad och saffran gjorde jag till bokklubbsjulmiddagen, och eftersom jag hade lite tidspress när jag fixade med middagen blev allt inte helt perfekt