Nyttiga snacks

Nyttiga snacks

  • 12 Recept
Nyttiga Knäck med Fibersirap

Nyttiga Knäck med Fibersirap

Julens godaste (och nyttigaste. Dessa knäck är helt utan tillsatt socker och istället berikade med nyttiga kostfibrer
Roliga gröna rullar!

Roliga gröna rullar!

Lite snittar med lax är också något som passar bra till påsk. Jag följde det här receptet, men anpassat efter vad jag hade hemma
5 kaloriers kanelbullar

5 kaloriers kanelbullar

2 dl äggvita är endast 94 kcal så utan fyllning är en bulle endast 5 kcal, snacka om dietsnacks. Ni kanske har sett dessa innan
Nyttig Cookie Dough

Nyttig Cookie Dough

Men den är alltså skapad på helt och hållet nyttiga ingredienser, och trots att det smakar godis är det både sockerfritt och proteinrikt
Poppa popcorn utan fett

Poppa popcorn utan fett

Poppa popcorn utan fett. Jag älskar popcorn. Allra godast blir de när man poppar dom på det traditionella sättet med olja i kastrull
Strawberry Protein Bar

Strawberry Protein Bar

Att göra själv sina proteinbollar eller -bars är roligt och billigare än att köpa från affären. Jag har sedan jag köpte vitafiberpulver gjord mina egna proteinbarer och det är roligt att testa olika smaksättningar
Sockerfria chokladdoppade eko-bananer

Sockerfria chokladdoppade eko-bananer

Sockerfria chokladdoppade eko-bananer. 7 Juli 2016 /. 21. 02 /. Recept. /. Permalink /. 0. I går när jag slängde ihop lite ekologisk raw-choklad för att stilla mitt sötsug passade jag på att doppa några bananer i smeten, hivade på lite kokos och ställde sedan in dem i frysen
Godisremmar

Godisremmar

Receptet kommer ut boken ”Smarta snacks” som är skriven av Eleonora Von Essen. Tips. Använd färska bär eller tina frysta
Salt and Vinegar Zucchini Chips

Salt and Vinegar Zucchini Chips

Use a mandolin or slice zucchini as thin as possible. In a small bowl whisk olive oil and vinegar together
Nyttiga Squash/Zucchini Chips

Nyttiga Squash/Zucchini Chips

M. i. t. n. y. g. a. s. c. k. o. m. j. r. d. e. å. b. l. v. ä. D. u. p. f. h. ö. q. /. z. -. 1. 0. 6. J. &. K. V. ,. G. S. L. 3. s t