Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter

Snabbakat soppbröd

1.  Lägg havregrynen i en skål och häll över mjölk och matolja. 2.  Hacka persilja och gräslök. Blanda samman det med mjöl, bakpulver, salt och socker

Äppelmaräng

1.  Mät upp havregrynen i en skål. Smält smöret och häll på tillsammans med mjölken. Rör i ägg, socker och bakpulver blandat med mjöl

Långpannerutor med vetekross

1.  Lägg vetekross i en degbunke. Koka upp vattnet och häll över krosset. Rör om och låt svalna till 37°. Tillsätt kesella, smulad jäst, rumsvarmt smör, sirap och mjöl

Linfröbullar

1.  Koka linfröna i vattnet under lock i ca 5 minuter. Låt det sedan svalna till ca 37 grader. Smula i jästen och rör tills den har löst sig