Min kokbok

Min kokbok

  • 3 Recept
Hallonbellini
Tomatmarmelad med vanilj

Tomatmarmelad med vanilj

Låt koka 2-3 minuter, ta bort vaniljstången och häll upp marmeladen på burkar som diskats och torkats i ugnen i 100 grader i ca 10 minuter. 10 minuter Förslut och förvara svalt
Smördegsinbakad rådjursfärs med kantareller, stekt brysselkål och rödvinssky

Smördegsinbakad rådjursfärs med kantareller, stekt brysselkål och rödvinssky

Pensla med ägg och grädda i ugn 200 grader ca 10-15 min. 500 g rådjursfärs1 ägg200 g kantareller, smörsteka med löksalt peppar½ dl grädde4 smördegsplattor ca 10 x 20cm1 uppvispat ägg400 g brysselkål (förvälld)1 liten gul lök hackad1 pkt bacon, strimlatsmör till stekningsaltpeppar1 liten gul lök, hackad1 liten morot, hackad1 lagerblad1 kvist timjan2 dl rödvin½ dl viltfond2½ dl vattenmaizena saltpeppar1
Hallonbellini

Hallonbellini

Har ni fredagsdrinken klar till i morgon. Här kommer ett supergott tips annars. Hallon och mousserande vin - ett vinnande koncept