Skär kycklingbröstet i strimlor. Skala och strimla löken och dela upp broccolin i småbuketter. Fräs kycklingen gyllenbrun i het stekpanna med olja i cirka 8 minuter
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Stek kycklingfiléerna och skär dem i små bitar. 3. Rör ihop cremefraichen med kryddor, pressad vitlök, kyckling och champinjoner
En stir-fry är nog den vanligaste vardagsmåltiden britterna lagar. I alla fall om man får tro grönsaksdisken där man kan plocka upp ett paket med färdigskurna wokgrönsaker komplett med sås eller färdigkokta nudlar
Snabbt, gott och fräscht – en underbar måltid med smaker jag älskar. Nyttigt är det också eftersom det här verkligen är snabbvarianten där jag inte wokar nudlarna utan bara blandar de kokta/blötlagda nudlarna med färsk ingefära, vitlök och chili
Kycklinggryta med gorgozolaost och som är toppad med valnötter och persilja. Mums. Jag hade 1 paket gorgonzolaost i kylen som jag först hade tänkt använda till pizza
Idag tänkte jag tipsa om världens enklaste kycklingrecept. Beroende på hur mycket man kryddar såsen så är den ganska mild i smakerna och passar därför både stora och små
Pasta med oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering