Lax är ju bara för gott, och ungefär lika dyrt, men någon gång måste man ju få lyxa till det. Till den här röran spelar det ingen större roll vilken typ av lax det är, kallrökt, varmrökt, gravad eller stekt, bara att ta det man gillar bäst
Jag vet att många inte tycker om koriander och eftersom jag inte riktigt hade koll på vad mina gäster tyckte så struntade jag i koriander och det var tur visade det sig
Vit chokladmoussetårta med passionscurd. Minsann bjöds det på champagne redan innan lunchen var serverad och sedan njöt vi av god mat och dryck hela midsommarafton och inte mycket sämre var det på midsommardagen
Smält smöret i en kastrull på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det smälta smöret. Rör ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt i en bunke för att sedan hälla över blandningen i ägg och socker smeten
Blanda alla torra ingredienserna i en skål. Smält smöret eller margarinet en kastrull och häll över mjölken, värm upp till lite varmare än fingervarmt ca 40° grader
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Matklubbens läsare har gett det här receptet fem plus