Fluffiga amerikanska pannkakor som smakar himmelskt gott. Jag minskade mängden socker och hade vanlig mjölk istället för buttermilk, blev hur bra som helst
Idag bjussar jag på ett recept som jag älskar och som har legat och väntat på att skrivas in. Så roligt att se deltagarnas utveckling och hur modiga de är
Ochvärldsgott till det klassiska julbordet samt som en enkel lunchrätt. Alla har vi våra egna varianter och här är mitt som jag kör på från jul till jul
Enkelt och perfekt att förbereda och ha i kylen innan servering. 6 portioner. 200 g cream cheese 1,5 dl vispgrädde 0,5 dl strösocker 0,5 tsk vaniljpulver eller frön från 0,5 vaniljstång 5 smulade havrekakor, eller liknande 250 g färska hallon eller andra
Måste ju bli dubbelt så gott då tänkte jag och de måste jag säga att de också blev. Är de söndag så är de tänker jag Ja älskar ju både den klassiska mörka choklad brownien men också den vita choklad brownien (även kallat blondies) och fick då härom dagen en idé om att slå ihop dessa två till en och samma brownie
Med vanilj och honung. Snitta vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg stång+frön samt resten av ingredienserna i en stor tjockbottnad kastrull- Koka upp och rör om
Skala och skär löken i tunna skivor. Skala potatisen och skär den i tunna strimlor. Lägg i ett lager potatis, sen lök, ansjovis och sen resten av potatisen