Hej. Här kommer ett riktigt gott tips för dig som gillar lax. Receptet har jag hittat hos min fina bloggkollega Sofia som driver den mycket inspirerande bloggen Zofias kök
Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har. Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Jag testade snabba tisdagsfisken, fast jag valde lax istället för torsk. I Anne recept ska det vara vitfisk som torsk men jag valde lax istället eftersom Vincent enbart äter lax
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Potatis. Skölj potatisen och skär i tunna skivor. Lägg potatisskivorna på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak
4 900 g fast potatis 600 g torskfilé salt och peppar 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 kruka dill 1 citron 250 g broccoli Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen