Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker med elvisp tills sockret lösts upp. Blanda mjöl, bikarbonat och kryddor, och blanda ner tillsammans med gräddfil och smält smör
Häromdagen blev jag akut sugen på pizza. Vi hade redan pizzadeg, mozzarella och basilika i frysen vilket gjorde att det var ganska enkelt att svänga ihop en Margarita (med tomatsås, mozzarella och basilika) till kvällsmaten
Vilket härligt väder det har varit idag. Jag är helt förvånad över att det var så varmt ute, och jag som förra veckan tog fram vinterjacka kunde byta tillbaka till höstjackan igen
Inte för att skryta, men detta kan nog vara det godaste vörtbrödet jag både bakat och smakat. Vörtbröd är obligatoriskt på julbordet enligt mig, gärna med julsk*nka och senap på och hembakat bröd slår allt köpebröd med hästlängder
har vi inte idag, men det skulle vi ha haft om gubben min jobbat på hemmaorten. Men nej, istället befinner han sig i Kosovo på sin födelsedag, så kaffekalaset fick vi ha förra söndagen