Camilla Rätti
Camilla Rätti
Camilla Rätti
Har varit konditor över 20 år.Älskar att baka och göra mat på min fritid.
Mina Favoriter

Mina Favoriter

  • 9 Recept
Mina Favoriter
Glutenfria frökex

Glutenfria frökex

Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Tillsätt kokhett vatten och rör ihop. Låt stå i rumstemperatur tills linfröna sugit åt sig av vätskan, cirka 30-60 minuter
Skaldjurslasagne

Skaldjurslasagne

1 Rör ihop crème fraiche, mjölk, sambal, vitlök och buljongtärning i en stor bunke
Skaldjurslasagne

Skaldjurslasagne

1 Rör ihop crème fraiche, mjölk, sambal, vitlök och buljongtärning i en stor bunke
Parmesangratinerad torsk

Parmesangratinerad torsk

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram torskfilé 100 gram parmesanost , riven 2 dl crème fraiche 1 st vitlöksklyfta(or) 0,25 st citron(er) , saften från ca 2 klyftor 1 tsk basilika , torkad 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar Sallad 250 gram morötter 0,5 st zucchini 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 4 dl couscous , el
Glutenfri saffranskaka

Glutenfri saffranskaka

Ingredienser Portioner. 20 bitar 300 g mandelmassa 150 g rumsvarmt smör 1 1/2 dl ljus sirap 3 ägg 2 1/4 dl polentagryn 1 paket saffran (à 0,5 g) 3/4 tsk salt 1 dl russin 1 dl grovhackad sötmandel 1 dl hackad mörk choklad (70 %) Till servering ev vispgrädde Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Pannacotta med hjortron och yoghurt

Pannacotta med hjortron och yoghurt

Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten, ca 5 minuter. Koka upp grädde och mjölk med sockret. Ta kastrullen från värmen och lägg i gelatinbladen
Fiskgryta med saffran och vitlöksbaguette

Fiskgryta med saffran och vitlöksbaguette

Ingredienser Portioner. 4 1 påse frysta fisktärningar (à 400 g) 1 förp minibaguetter (à 300 g) 2 vitlöksklyftor 2 msk olivolja 500 g fast potatis 2 morötter 1 purjolök 1 fänkål 2 msk tomatpuré 1/2 förp saffran (à 1/2 g) 2 msk olivolja 5 dl vatten 1 burk körsbärstomater (à 400 g) 1 dl vispgrädde salt nymald svartpeppar 1/2 citron Lägg till i inköpslistan