Lagom inför jul tänkte jag att det kan passa med ett enkelt recept på egen rödbetssallad. Per portion blir det inga mängder kolhydrater och jag äter mer än gärna en klick hemmagjord rödbetssallad på julbordet
1. Skär i köttet och separera benen. Lägg dem i en ugnssäker form eller långpanna. Salta och peppra. Häll 1–2 dl vatten i botten och täck helt runtom med aluminiumfolie, ångan som bildas ska stanna kvar under folien
1. Lägg revbenen i en form eller djup plåt. Salta och peppra. Häll 1-2 dl vatten i botten och täck helt runt om med almuniumfolie, ångan som bildas ska stanna kvar under folien
1. Strimla rödkål och skala och grovriv äpplet. 2. Fräs kål och äpple i smör på låg värme. 3. Tillsätt sirap, äppelcidervinäger, vatten, kryddnejlika och lagerblad