Min arbetskamrat Inga-Lill bjöd på gott snacks till kaffet i fredags. Hon hade bakat kex/knäckebröd. Det finns ju många såna här recept men det hennes är det godaste jag smakat
Så här gör du. 60 minuter. Sätt ugnen på 150 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper. Rör ihop alla ingredienserna och tillsätt sedan 2 dl kokande vatten och vänd runt och häll ut på bakplåtspappret
Förra veckan startade jag en ny surdeg, denna gången på råg. Min första surdeg var vete och den valde jag i somras när det var dag för semester att baka upp
Fröknäcke har jag bakat många gånger men nu har jag prövat en ny variant. De här fröknäckena med kardemummasmak och nötter är mitt bidrag till Månadens sötsak, där temat den här gången är semester
Lättbakat fröknäcke med smak av julen. Knäcket är ett bra alternativ till pepparkakor, du bestämmer själv hur mycket pepparkaka det ska smaka genom att styra mängden kryddor
De blev ungefär som vanligt fröknäcke, men eftersom de innehåller kokosflingor, vaniljpulver och lite honung får de en sötare karaktär och blir lite mer som kex