Fördela fyllningen i pajskalet. Garnera pajen med strimlad gurka och servera med dressingen. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Nagga pajbottnen med en gaffel och förgrädda pajskalet i mitten av ugnen, ca 10 minuter. Häll äggstanningen över fyllningen och grädda pajen i mitten av ugnen, 25–30 minuter
Till sommarfesten blev vi tillfrågade att göra en vegetarisk paj. Den här Västerbottenpajen har vi gjort många gånger och alltid blir den lika uppskattad
Igår hade vi en jättetrevlig kräftskiva på vår takterass för min mans arbetskollegor och då hade vi förutom kräftor och bröd den här goda västerbottenpajen
Pajdeg. Lägg i pajskalet. Strimla salami och lägg i pajskalet tillsammans med oliver och tärnad fetaost. Tryck ut degen i en pajform som är 23 cm i diameter. Nagga och förgrädda pajdegen i 10 minuter