Skär bort kanterna på det ljusa brödet. Lägg upp kavring som understa lagret på ett serveringsfat. Bred på räkosten på kavring och lägg över ljust bröd och bred på räkost på den
Kyl karrén i lagen, vänd runt den i lagen, packa in i plastfilm och lägg på kylning. Blanda resten av ingredienserna till salladen, häll på vinägretten, smaka av med salt och peppar
Här på ett surdegsbröd med crispsallad i botten, tunnskivad skinka, grillad sparris, cocktailtomater, cornichons, picklad rödlök, persilja och dansk remouladsås
Om det här funkar så ska det vara ett tidsinställt inlägg som kommer på måndag kring 7 på morgon. Om det inte funkar så kommer det nu, strax, på lördag alltså, kl 21 ungefär
Bred smör på brödskivorna. Lägg på ett salladsblad, en skiva rostbiff, majonnäs- och curryremouladsås, 2 st cornichoner el syltlök, skivad småtomat och pynta med en persiljekvist
Nån som är less på julmat. För er som undrar så utmanade Helly mig i höstas efter att jag publicerat två olika smörgåstårtor här på bloggen (recept HÄR och HÄR)
Möjligen ligger förklaringen till denna indifferens i frågan jag fick från en representant för den unga generationen, på besök under byggandet av ovanstående kreation
Vädret visade sig från sin bästa sida även om det på kvällen växlade och började regna. Här kommer nu receptet på smörgåstårtan som jag gjorde i veckan
Min man fyllde 35 och skulle ha 80+-talsfest på kvällen med ca 40 gäster, jag hade en födelsedagstårta, vi skulle på en 30-års firande på dagen och så hade jag dessa smörgåstårtor att göra. 30-års firande på dagen och så hade jag dessa smörgåstårtor att göra
Du kan också ta ut brödet och knacka på undersidan. Låt bröden svalna på galler. Det avlånga brödet är ju bättre form på om man vill använda det till just sandwichbröd