Lördagen visade sig från sin bästa sida Pluras vildsvinsgryta i rödvinsmarinad. 1 kg vildsvinskött, grovtärnad ca 4*4 cm. 2 tomater, tärnade. 1 lök, tunnklyftade Fröken Sandra
Vildsvinsgryta Bryn köttbitarna i en stekgryta med olivolja. Ta upp köttet. Skala och skiva morötterna. Ansa svampen och lägg ner den i stekpannan med smält smör Matklubben.nu
Teriyakiwok m 2 kalla såser Denna teriyakiwoken blev tillvid något tillfälle för många år sen och har bjudit på många gånger, den går alltid hem Alex mums mums
Syltad gurka med stjärnanis och chili Gurkan frodas i landet och jag får panik. Vad ska jag göra med alla gurka. Det är bara till att hitta på något det Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Grönpepparbiffar med konjak Rör ihop färsens samtliga ingredienser på vanligt sätt och forma små fina biffar av den. Stek dem snabbt i het stekpanna i väl brynt smör, så att de får bra färg men ändå är helt röda och halvråa inuti Matklubben.nu