Mina favoriter

Mina favoriter

  • 9 Recept
Mina favoriter
Larssons Bowl of Red, Chili

Larssons Bowl of Red, Chili

som för övrigt finns bland mina andra recept) 800 g oxfilé. Putsa,ärna oxfilén och bryn dem i smör. Tärna paprikorna, hacka lök och vitlök, skär chilin i ringar
Chipotlesmör

Chipotlesmör

Om man tar en snabb titt i min kyl (eller mina kylar, jag har två. ) så upptäcker man snabbt att det finns väldigt många små glasburkar och plastflaskor för smaksättning
Oxfilé med trattkantarellsås

Oxfilé med trattkantarellsås

Hacka svamp och vitlök. Fräs det i smör i en gryta. Strö över mjölet och rör om. Späd med vatten och grädde
Choronsås

Choronsås

Smakrik Smörsås. Choronsås är en variant av bearnaisesås, med extra smaksättning av tomatpuré, som jag använde mycket när jag jobbade
Bookmakertoast eller Steak sandwich!

Bookmakertoast eller Steak sandwich!

Då har åter igen den härliga fredagsfeelingen infunnit sig. Selma är på förskolan en stund nu på förmiddagen och vi ska hämta henne efter lunch
Extra lyxig rödvinssås, steg för steg

Extra lyxig rödvinssås, steg för steg

En fin bit kött, såsom oxfilé behöver inte mer omsorg än salt & peppar, brynas hastigt i stekpanna och sedan få eftersteka i ugnen till medium rare, ca 60 grader

Varm brieost med frukt och nötter

Recept. jojti66. lör, 2013-08-31 12. 37. 15min. (1). Sätt ugnen på 200 graderLägg brie i en form. Blanda nötter med flingsalt ( om de är osaltade) och sedan med den torkade frukten - jag tar gärna äpplen nu så här i äppeltider men det funkar med alla möjliga sorter