som för övrigt finns bland mina andra recept) 800 g oxfilé. Putsa,ärna oxfilén och bryn dem i smör. Tärna paprikorna, hacka lök och vitlök, skär chilin i ringar
Om man tar en snabb titt i min kyl (eller mina kylar, jag har två. ) så upptäcker man snabbt att det finns väldigt många små glasburkar och plastflaskor för smaksättning
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
En fin bit kött, såsom oxfilé behöver inte mer omsorg än salt & peppar, brynas hastigt i stekpanna och sedan få eftersteka i ugnen till medium rare, ca 60 grader
Recept. jojti66. lör, 2013-08-31 12. 37. 15min. (1). Sätt ugnen på 200 graderLägg brie i en form. Blanda nötter med flingsalt ( om de är osaltade) och sedan med den torkade frukten - jag tar gärna äpplen nu så här i äppeltider men det funkar med alla möjliga sorter