Lägg brieosten på ett ugnssäkert fat eller en plåt klädd med bakplåtspapper. När man har en stor bit brieost (i det här fallet en hel tårta) som börjar se lite ledsen ut, är det här ett bra sätt att få användning för den
Servera eventuellt med salt kex som tillbehör. Skaka pannan då och då så att nötterna rostas runtom. Den går fort över till att bli rinnig och då är den svårhanterlig
Häll över nötterna på brieostenoch garnera med färska fikon. )Vilken kväll det blev, har tagit ett glas vin med grannen Emma i solnedgången, sen fylldes det på med folk som joinade oss med solen, kvällen och glaset vin
Ta ut grönsakerna, vänd runt med matvete, persilja ochnötter. Lägg på en ugnsfast plåt,salta ,peppra och sockra en aning med lite farinsocker, ringla över olivolja
Mixa nötternaoch den torkade frukten i en blender eller med en stav mixer tills det är finsmuligt. Tillsätt mixen, havregrynen, solroskärnorna och jordnötssmöret
Ingredienserna i detta bröd är som ätt äta en müsli med filmjölk men det är bakat…Man blandar helt enkelt bara ihop alla ingredienser i en skål och gräddar sedan müsli/filsmeten i brödformar och sedan får man detta underbara bröd
Den är saftig tack vare att den bakas med ånga och innehåller linfrö, den får en god nötig smak tack vare de rostade nötternaoch den får lite sötma från den torkade frukten
Nyttigt glutenfritt bröd mednötter, frön, fruktoch bönor. Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.