I sommar har jag gjort denna potatissallad ett flertal gånger. Den passa till den mesta som tillagas på grillen och oftast äter vi bara den till grillat utan någon sås till
Skrubba potatis och dela i bitar, salta och koka. Blanda vatten, olja och dressing i en skål. Skölj och finhacka paprikan, strimla rödlöken och salladslöken fint, blanda med dressingen
Rensa och skör köttet från kycklingen i strimlor. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skölj pastan i kallt vatten och låt sedan rinna av ordentligt i en sil
Pastasalladen är ett bra inslag på buffébordet då du bjudit hem många gäster på grillfest. Den här pastasalladen passar till både fågel och kött och kan bra förberedas dagen innan
På sommaren är det extra gott med matiga sallader. Igår svängde jag ihop en vegetarisk pastasallad till lunch av det som fanns kvar från picknicken på midsommarafton
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna penne) 3 msk olivolja 2 mozzarella (à 125 g) 1 dl avrunna soltorkade tomater 1 gul paprika 1 rödlök 65 g ruccola salt svartpeppar Till servering ciabattabröd charketurier, t ex salami och lufttorkad skinka Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Soltorkade tomater 25 % rabatt ICA 200 g Mer info Ladda kupong
Antal. 6 personer. Ingredienser. 140 g majs (1 liten burk). 200 g bacon i tärningar. 200 g skinka i tärningar. 1 äpple, urkärnat och delas ned i mindre bitar