Lägg kycklingen i ugnsform, salta och peppra kycklingen och fördela lök/champinjonfräset ovanpå. Sätt ugnen på 225 graderPutsa och dela kycklingfilén i mindre bitar. 800 gr kycklingfilé. 1 kycklingbuljong
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna. 4 kycklingfiléer
Bryn kycklingen i smör i en stor gryta på medelvärme. Så här gör du 25 minuter Skär kycklingfiléerna i bitar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1946 600 g kyckling
Vänd i valnötterna och resten av buljongen från den ugnsstekta kycklingen. Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt. 2 kycklingfiléer