Recept. Katarina Ivarsson. sön, 2013-10-06 17. 36. 70min. (0). koka köttet mjukt med lagerblad+kryddpeppar+vatten+buljong i en kryddgömmaca 45-60 min tillsätt ev mer vatten
Salta och klappa in kotletterna med timjan. Lägg i en ugnsform. Strö över svampen. Vispa och koka ihop övriga ingredienser och slå det över kotletterna
Ja, då var jag tillbaka i det gråa trista Örebro igen efter en vit och mysig Timrå-vistelse. Idag är det städning, tvättning och inhandling av mat som står på schemat
Gjorde falukorv i ugn på ett nytt, och väldigt lyckat, sätt. Det blev en korsning av Mannerströms recept från kokboken "Husmanskonst" och lite eget påhitt
Hej fredag. Här kommer ett bra tips på en supergod helgmiddag. Fläskfilé, bacon och champinjoner är klassiska, goda smaker tillsammans och här får de sällskap av en god gräddig sås med smak av dragon och vitt vin
Idag mår jag lite bättre från dunderförkylningen. Det är så skönt att kunna känna vad maten smakar igen eftersom allt har smakat som papper de senaste dagarna och aptiten varit obefintlig