Bittes

Bittes

  • 7 Recept
Köttfärsgryta

Köttfärsgryta

Stek köttfärsen i smöret på hög värme i en gryta. Rör med en visp så att färsen blir smulig. Lägg i lök och svamp och stek ytterligare några minuter
Högrevsgryta med syrad grädde och sambal

Högrevsgryta med syrad grädde och sambal

Tärna köttet i 2x2 cm stora bitar. Skala och skiva löken tunt. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Bryn lök och paprika i hälften av smöret och lägg åt sidan medans du bryner köttet i resten av smöret
Blomkålslåda med knaprig bacon

Blomkålslåda med knaprig bacon

Sätt ugnen på 200 gr. Skär ner blomkålen i lagom bitar och koka i lättsaltat vatten i ett par minuter. Låt ånga av
Smörgåsgurka

Smörgåsgurka

Skölj gurkan. Skär den i tunna skivor. Bryt kanelen i små bitar. Varva gurka, kanel, muskotblomma och vitpeppar i en glasburk