Roys saffransbullar med fördeg 500 g mjölk, (5 dl). 150 g jäst. 11 g saffran. 1520 g vetemjöl, (8,5 dl). 1150 g smör, rumstempererat. 1170 g strösocker, (2 dl) www.koket.se
Milanopinnar 370 g smör 260 g vetemjöl 100 g strösocker 40 g potatismjöl 1 äggula 1 krm bakpulver 400 g mandelmassa 1 äggvita 1 förp mandelspån www.koket.se
Havrekakor 275 g smör, rumstempererat. 12 dl strösocker. 16 dl havregryn. 13 dl vetemjöl. 11 tsk hjorthornssalt. 1275 g smör, rumstempererat 2 dl strösocker 6 dl havregryn 3 dl vetemjöl 1 tsk hjorthornssaltSätt ugnen på 180 grader www.koket.se