Spola av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp porter, saft, portvin, soja, timjan, enbär, buljongtärningar, skalad och klyftad lök och skalade vitlöksklyftor, i en stor gryta
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Blanda salt, peppar, paprika och curry i en skål. 3. Täck kycklinglåren med kryddblandningen, klappa in kryddorna ordentligt
1. Tillbehör. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 2. Kyckling. Skala och klyfta löken. Skölj och skär paprika i bitar och skala och skär ananas i bitar
Kokospanerad kyckling i Airfryer. Kokospanerad kyckling med mango-chilisås. Vispa ett ägg i en skål, häll lite bovetemjöl i en annan (går ta det mjöl man vill
Ibland tar även Vännerna genvägar i vardagen för att få livspusslet att passa ihop. En skånsk kålsoppa ska egentligen kokas i spadet från ett fläsklägg eller annan del av grisen men när tiden är knapp och alldeles för dyrbar en torsdagskväll i november så åker köttbuljongen fram
Det är säkert 25 års sedan som vi åt vitkålssoppa med frikadeller så nu kände vi att det var dags och jammi så gott det är, men så är vi ochså älskare av vitkål i alla de former