Birgitta

Birgitta

  • 8 Recept
Bra mat
Hallonmums

Hallonmums

1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker och varva det med smöret ner i äggblandningen
DIJONSENAPSSILL MED DILL

DIJONSENAPSSILL MED DILL

1. Häll av lagen från sillen i en skål. 2. Blanda krämen på dijonsenap, crème fraiche, lite honung och hackad dill
Inlagd sill

Inlagd sill

Häll lagen från sillen, spola i kallt vatten i sil och låt filéerna rinna av. Blanda ättiksprit, vatten och socker till en lag i en bunke
Sill med pepparrot

Sill med pepparrot

Imorgon är det Midsommarafton och det ska bli så skönt med några lediga dagar. Enligt mig är det ingen midsommar utan sill så jag valde att göra en krämig sill med smak av pepparrot, lime och tång-caviar
Kerstins krämiga kycklingpaj

Kerstins krämiga kycklingpaj

Knåda ihop pajdegen och platta ut i en pajform. Låt den stå kallt under tiden du gör fyllningen. Strimla och bryn kycklingen så att det inte finns någon rosa saft kvar i den