Hittade detta recept på gravlaxsås i konsumbladet och det blev klart godkänt på julbordet. Lättgjord gravlaxsås1 sats3 msk senap1 msk strösocker1 krm salt½ krm vitpeppar1 dl majonnäs1 dl dill, hackad, färsk eller fryst1-2 tsk vinägerGör så härMät upp allt utom vinäger i en skål
Jag har mina rötter på Gotland och lamm är ett måste på det gotländska påskbordet. Jag har mina rötter på Gotland och lamm är ett måste på det gotländska påskbordet
Varje år ringer jag till min mamma och frågar om receptet och varje gång säger min mamma. Det är väldigt mycket socker i receptet, inte speciellt nyttigt
Ett tips från en klasskompis. Har aldrig gjort inbakad fisk förut. Det var väldigt gott. Struntade i att göra såsen som följde med receptet(den står längst ner), gjorde istället Sannas fisksås som jag länge har tänkt att jag vill testa
Revben med sockersaltad gurka & coleslaw. 4 portioner. En extra bonus med den här rätten är att allt går göra dagen innan gästerna kommer eller tidigare samma dag och sedan bara värma på revben och ställa fram tillbehören
Tunna glacerade revbenDet här är i mitt tycke det överlägset bästa sättet att laga tunna revben på. Revbenen får först ligga i folie med kryddor i ugnen 1 1/2 timme och blir därigenom supermöra