4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Dagens enkla men otroligt goda middag blev en gammal klassiker som vi gör lite då och då (men nu var det länge sedan) med lite olika smaksättningar, i dag valde vi den "vanliga" enkla varianten
I helgen gjorde jag vaniljpannacotta till efterrätt. Denna blir heeeelt perfekt och supergod. Receptet räcker till 2 eller 3 små glas om man vill men går bra att dubbla om man är fler
Denna mousse får med all fördel förberedas dagen innan, om inte annat behöver den några timmar i kylen för att den verkligen ska sätta sig innan du bygger din tårta
Prinsesstårtan kan ju varieras på många olika sett. Eftersom min lillebror fyller 23 år idag får han en blå prinstårta, fylld med blåbärssylt och blåbärsmousse
Jag tror jag har sagt det innan ett antal gånger men baka, det är inte min grej. Det är fler än en gång som jag (tycker att jag) har gjort exakt så som det står i receptet men ändå slutar det med att det jag bakar ser helt annorlunda ut från originalet på bild