Äntligen har jag prövat att göra canneloni, denna maträtt har nämligen legat i "pröva på"-högen hur länge som helst nu men idag var det alltså dags att göra ett försök
Fyll pastarören med köttfärsen med hjälp av en leten sked och lägg i formen. ca 500 g köttfärssåsnästan en hel förpackning canneloni75 g smör5 msk mjöl3,5 dl mjölk3,5 dl grädde2 dl ost (jag tog Norrglimt, fd Krutrök)Koka pastan i fyra minuter
12 lasagneplattor gärna av färsk pasta. Sätt ugnen på 250 grader. Om du använder torkade lasagneplattor måste dessa koka i lättsaltat vatten i en stor kastrull i 5 min
Lägg några matskedar av fyllningen på varje pastabit och rulla ihop. Häll såsen över pastarullarna och gratinera i ugnen i 20 minuter eller tills såsen fått fin färg och pastan är lagom mjuk
Pastagratäng med skinkaSnabblagade och näringsrika vardagsrätter kan man inte få för många av. Denna rätt innehåller pasta och skinka och går hem hos både stora och små