Gelé godis med hallonsmak Detta är lite pilligt men värt allt pyssel för smaken är något helt annat en köpta geléhallon och alla som fått smaka har älskat dem Cafè Bjerkli
Henriks grova danska rågbröd Dag 1. Blanda surdeg, vatten, rågkärnor, rågmjöl, vetemjöl och salt i degbunken till köksmaskinen. Arbeta samman ordentligt Hemmets Journal
Parmarullar med vitlöksost, soltorkade tomater och tryffelolja En riktigt smarrig förrätt kommer här. Vill man ha den mer matig kan man servera avokado till. Parmarullar med vitlöksost, soltorkade tomater och tryffelolja Smaskelismaskens
Löjromscrostinis Låt löjrommen rinna av i en nätsil så håller den ihop bättre när du ska forma den. Häll crème fraichen i en spritspåse Hemmets Journal
Pasta al bianco med skaldjur 1. Lägg musslorna i saltat vatten i en timme eller två för att få dem att släppa allt sand. Byt vatten minst en gång Svt