Madde vi var hem till oss på middag i lördags och jag kokade en Boeuf bourguignon i min superfina gryta som jag fick av Le Creuset, medans den puttrade på spisen så åt vi lite ost & kex så länge
Detta mina vänner är bland det godaste jag vet. Torskryggfilé, skirat (ok smält) smör, riven färsk pepparrot, lättstekt sparris i flingsalt och kokt potatis
Källa. Marianns LCHF mat & bakPortioner. 3-4Ingredienser. ca 600 g köttfärs1 pkt bacon eller den mängd man vill2 gula lökar eller purjolök1-2 dl riven god ost2 dl grädde eller creme fraiche2 ägg0,5 dl tomatpurésalt, peppar och lite paprikapulverGör så här
Potatisgratäng är nog det bästa tillbehöret jag vet till en bit kött. Vi hade riktig tur igår och fick tag i en bit nötytterfilè som var så mör så att den bara smälte i munnen