Sätt ugnen på ca 200-225 grader. Lägg ett bakplåtspapper i långpannan. Hacka (för hand eller med beredare) mandel, hasselnötter och cashewnötter grovt och häll i en stor och vid skål
Jag har ju tipsat om en hel del råa bollar här på bloggen, men aldrig bars så här kommer en variant som ska kunna gå att göra råa om du har varmluftsugn (eller ännu bättre
Jag har ju tipsat om en hel del råa bollar här på bloggen, men aldrig bars så här kommer en variant som ska kunna gå att göra råa om du har varmluftsugn (eller ännu bättre
Mina kära grannar lät mig plocka en massa nypon på deras tomt. dock brukar jag inte hinna spara mina så väldans länge, för det har en tendens att gå åt ganska så snabbt
Jag har gjort nyponsoppa tidigare på bloggen, men det här är en lite vidareutvecklad variant, som varmt kan rekommenderas som lättsam sommarlunch, mellanmål, eller som efterrätt efter en lite enklare lunch eller middag
2 dl Nyponmarmelad med inslag av mörkt socker och vanilj. Nu är det säsong för nypon och i år har jag bestämt (igen) att försöka göra något av dem och inte bara äta dem naturella