Mjölk- och glutenfria frukostbullar med havregryn, bovetemjöl, linfrön och pumpakärnor
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl rumsvarmt vatten
  • 3 dl mörkt
  • 10 g färsk jäst
  • 3 dl rumsvarmt vatten
  • 40 g jäst
  • 4 dl havregryn
  • 2 msk flytande honung eller agavesirap
  • 2 tsk färsk citronsaft
  • 1 dl linfrön
  • ½ dl pumpafrön
  • ½ dl chiamjöl
  • 2 tsk fiberhusk
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk bikarbonat
  • 225 graders ugn
  • 12 - 14 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.