TO DIE FOR pastagratäng med kyckling och curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
Skär ett snitt i varje kycklingfilé. Häll runt kycklingen. 4 st kycklingfiléer. Bryn kycklingfilén i smör i en stekpanna, ca 4-5 min på varje sida. 3 4 st kycklingfiléer
Man kan byta ut fyllningen med fetaost och tärnad salami istället, vilket också blir gott, då brukar jag strö lite tärnad feta och salami uppepå kycklingen också
Dela kycklingfilén i lagom stora bitar. Häll såsen över kycklingen och strö över hackad chili. 1 kg kyckling filé. 2 msk kyckling fond. Ställ in i ugnen ca 60 min tills kycklingen är klar. 1 kg kyckling filé. 2 msk kyckling fond
dela kycklingen i mindre bitar, ungefär tre delar av varje filé. 4 kycklingfiléer 1 gul lök2 vitlöksklyftor1 burk krossade tomater1 burk med kokosmjölk2 msk tomat puré 1 hönsbuljong tärningSaften av 1 pressad citron1 tsk färsk riven ingefära2 tsk kanel2 tsk spiskummin2 tsk paprika1 tsk sockerSaltPeppar2 tsk japansk soja1 dl jordnötssmörGör så här. Ät gärna med naan bröd till 4 kycklingfiléer
Idag blir det god grillad kyckling till middag – Flygande Jakob. Halloj. Det har väl alla ätit nån gång. Om inte så är det en av mina favoriträtter för det är så gott och dessutom väldigt enkelt att göra
Skär kyckling i bitar. Fräs kyckling och lök i jordnötsolja tills de fått färg. Tillsätt salt, chili, farinsocker, soja, kycklingfond, pressad citron, jordnötssmör och kokosmjölk
Om man inte gillar kycklinglårfilé så går det bra att byta ut den mot vanlig kycklingfilé. Pressa i vitlöken och tillsätt tomatpuré, honung, rosmarin, körsbärstomarena, vatten och kycklingbuljongen
Billig vardagsmat,Bra mat i matlåda,Kyckling,Middagstips,Pastasåser & andra grytor. Nä, kyckling passar precis lika bra som kompis i den krämiga tomatsåsen