Salta och peppra fisken och skär den i bitar. Lägg fisken i formen. 400 g fiskfilé. 1 st fänkål 1 st purjolök 2 st stjälkar selleri 1 st vitlöksklyfta 2 msk olivolja 4 st tomater 1 dl vitt vin salt och peppar 1 tsk citrontimjan repad 400 g fiskfilé t ex kolja Lock
Rulla ihop fisken med köttsidan uppåt. Klipp av strömmingens huvud från ryggsidan, men inte helt igenom utan fortsätt att klippa en smal strimma av buken mot stjärtfenan
Finhacka halva löken som kokats med fisken. Mosa fisken i en bunke, blanda ner den fint hackade löken, risgrynsgröt, ägg, salt,muskot aromat, peppar( jag tog vitpeppar)
800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 3 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0. 800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar. 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0