Eftersom det inte finns så mycket spännande att blogga om nu när jag är sjuk tänkte jag passa på att dela med mig av receptet till den goda smörgåstårtan mamma jämt har gjort
Nej, man ska aldrig underskatta en veckomatsedel mina vänner. När det kommer till matbordet så är ju tisdagar traditionellt fiskdagar, i alla fall i mina trakter
Jag tycker om mandelmassa lite för mycket. Ungefär så mycket att jag kan äta mandelmassa rakt av och alltid tar lite (läs mycket) extra av det vid bakande av mandelmassiga bakverk
Lös upp jästen i det kalla vattnet och tillsätt därefter salt, havrekli och havregryn. Blanda sist ner vetemjöl och arbeta degen väl, eller tills den släpper degbunkens kanter
Kickstarta och skaffa dig Superhälsa. Häromdagen recenserade jag Marita Karlsons nya bok Superhälsa. En riktigt inspirerande och vacker kokbok full med hälsosamma glutenfria och vegetariska recept gjorda enbart på naturliga råvaror