Blanda kikärtsmjöl och vatten, lite i taget för att förhindra klumpbildning. Tillsätt salt och rör om. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur minst fyra timmar
)______________________________________________________Fler recept på frallor hittar du HÄR >>Detta brödet är billigt och ingår därför i kategorin "ekonomitips om mat" >>
Det är så fantastiskt underbart att kunna baka bröd utan jäst, jag är helt såld. Efter förra inlägget, bröd i stekpanna, vill jag baka bröd varje dag känns det som
Blanda i salt, honung, olja, ägg och yoghurt. Ett jättegod indiskt bröd som är lätt att göra. Rör i det mesta av mjölet tillsammans med bakpulvret och arbeta ihop till en smidig deg
I helgen bakade jag det här brödet för andra gången och det är både nyttigt och gott. Jag brukar skiva ner det nybakt (och avsvalnat) och sedan frysa ner och ta upp efter behov
Skär rutor och häll över lite flingsalt. Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. Jag gjorde en sats i lördags och på söndag morgon hade vi tre stycken kvar