Jellogodis. 21 december 2014 @ 13. 30. Detta recept är ett test som jag har velat göra länge efter att jag såg roliga bilder på "broken glass jello" på en amerikansk sida
Det är alltid roligt att testa någonting nytt. Efter att jag hade suttit och bläddrat i ICAs tidning Buffé, som jag annars alltid brukar slänga direkt, hittade vi ett recept vi ville testa
Ställ ugnen på 175 grader, och ta fram en plåt / form och klä den i bakpapper eller smörj och bröa. Vispa ägg och socker poröst, blanda sedan de torra ingredienserna till kakan, och vänd ner i smeten
Igår kände jag mig ovanligt trött och frusen på jobbet. Jag tänkte inte så mycket mer på det, men kan ju säga att det var tur att jag bara hade en halvdag att arbeta på plats
Lägg alla ingredienser i en hög bunke, mixa med en stavmixer tills blandningen känns slät. Häll på mer mjölk för en lösare konsistens, och mer glass om du vill ha milkshaken mer trögflytande