Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
Jag hade tärnad fetaost, röda och gula tomater, bacon och oregano i mina muffins och det passade bra ihop, om jag skulle ha i något mer så kanske det skulle vara soltorkade tomater i själva smeten för att ge den mer smak
Ett recept ur Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. En riktig klassiker, så himla gott. Ca 4 port. 600 g skivat rimmat fläskHackad persilja till garneringLöksås
Värm ugnen till 175º. Skala och skiva potatisen tunt, gärna i matberedare. Pressa vitlöksklyftorna och fräs dem i olivolja i en stor kastrull, utan att de tar färg
1. Halloumi, ångkokt broccoli och kokta glasnudlar stekta i curry, paprikapulver och spiskummin. 2. Kokoskokt råris (använd kokosmjölk istället för vatten), ugnsbakad kyckling med fetaost blandat med grekisk yoghurt, soltorkade tomater och oliver + färgglad sallad till det
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera