häll sedan på tomaterna, fonden och kryddorna, salta & peppra efter smak. 3msk tomatpuré. 2 burkar hela tomater. Bryn köttet i en stekpanna i olja tills dom fått en fin färg, klicka på tomatpurén och bryn ytterligare 2 min. 3msk tomatpuré. 2 burkar hela tomater
Klipp ner soltorkade tomater i grytan och repa i lite timjan, och låt det sjuda med de sista. 10 – 15 stycken soltorkade tomater, dela dem i stora bita
Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig. När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkade tomaterna
Kan behöva lite extra motion för det är mest skräpmat som man äter när man är på cup. Gothia cup är i full gång och laget har gått vidare till A-slutspel
Blanda sedan ner kokosmjölk, buljong*, vatten och tomatpuré. Har man inte hemmagjord benbuljong* finns det färdiga och hyfsat bra alternativ i de flesta stora matbutiker