Smårätter

Smårätter

  • 17 Recept
Lite smått och gott till midsommar

Lite smått och gott till midsommar

Gubbröra i snapsglas. 8 portioner. 1 burk ansjovisfilé, 125 g. 3 hårdkokta ägg. 0,5 finhackad röd lök. 2 msk hackad dill
Saras Smaker: Snittar med god röra

Saras Smaker: Snittar med god röra

En god röra till påskbuffén eller fördrinken. 8 snittar. 125 g matsjesill. 1/2 dl hackad gräslök. 1 dl riven västerbottenost
Elsas nyår - Klassisk Skagenröra

Elsas nyår - Klassisk Skagenröra

500 gr räkor med skal. 2 dl majonnäs. 1-2 msk hackad dill. 1/2 citron, saften. 1 nypa cayennpeppar. 1 tsk tomatpuré
Lunch med laxrulle och varm äppeldryck

Lunch med laxrulle och varm äppeldryck

Hej på er. Bäst att skynda sig göra ett inlägg medan internet faktiskt är igång. -) Har varit lite si och så med uppkopplingen här i fjällen
Klassisk gubbröra – vårt bästa recept

Klassisk gubbröra – vårt bästa recept

Så här gör du. 20 minuter. Koka äggen (krämig gula). Häll av spadet och hacka sillen. Blanda med hackat ägg, majonnäs, lök, kaviar och dill
Snittar och snurror!

Snittar och snurror!

Som jag lovade tidigare i dag så skulle ni få recepten på snittarna som jag ska ha med mig i morgon till nyårsfesten
Gubbröra

Gubbröra

Gubbröra. Publicerat 2016-12-22 20. 18. 00 i. inspiration,. mat/recept. Skinkan är griljerad och rödbetssalladen är klar
Fyra sorters snittar

Fyra sorters snittar

Hejsan. Häromdagen fick jag önskemål att dela med mig av lite recept på snittar inför student- och examensfester
Tunnbrödssnittar

Tunnbrödssnittar

Hej hopp. Tittar in för att lägga upp ännu ett recept från helgen. Nu blir det goda snittar som passar bra till både mingel, förrätt eller buffé
Tunnbrödssnittar med rökt kött och pepparrot

Tunnbrödssnittar med rökt kött och pepparrot

Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
"Mitt köks" Coleslaw

"Mitt köks" Coleslaw

Så här gör du. 10 minuter. Strimla kålen fint. Skala och riv moroten. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar