Kyckling är godast när den fått ligga i marinad i några timmar så att kycklingen drar åt sig alla de goda smakerna, därför brukar jag låta kycklingen vila i marinad i kylskåpet i några timmar innan tillagning
Bekvämt och gott som plockmat eller till middag. Här serverar jag kycklingbenen tillsammans med rostade rotsaker och en senapskräm - det blir en hel middag
Det här är en underbart god förrätt att bjuda på när du har besök. Om du ändå ska grilla något till huvudrätt så kan du slänga på lite scampi innan på grillen
Här kommer ett av mina mest lästa recept under det gångna året i repris. 12 september 2013. -. Passa på nu innan säsongen för gurka och krondill tar slut - du får en underbar inlagd gurka som varar till nästa års skörd
För ett bra tag sen så va det en arbetskollega som bjöd på fika. Detta var vad vi fickCheesecake New york12 st digistivekex75 g smör3 msk sockerFyllning2 pkt naturell färskost (a 200 g)1 brk kondenserad mjölk3 st ägg1 st citronGarneringHallon eller färska bärGör så härSätt ugnen på 175 grader
Koka upp vatten och socker. Lös upp vinsyran i lite av sockerlagen. Tvätta och skiva citronerna tunt. Lägg skivorna tillsammans med blommorna i en stor skål
1. Koka upp samtliga ingredienser till lagen och låt sjuda 5 minuter. 2. Lägg i fisken (lagen ska just täcka fisken) och låt sjuda försiktigt tills innertemperaturen är 55˚C
Naturligt glutenfri och fantastiskt god är denna budapestrulle. Mandariner är min favoritfyllning men det går också bra att variera bakelsen med till exempel blåbär eller hallon i fyllningen
Kanongott vitlöksbröd. Vi åt ju kräftor häromkvällen och då brukar vi alltid göra vitlöksbröd till, dels för att det är väldigt gott och dels för att Oskar också ska bli mätt eftersom han inte är jätteförtjust i kräftor