Fisk & skaldjur. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan
4 900 g fast potatis 600 g torskfilé salt och peppar 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 kruka dill 1 citron 250 g broccoli Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Sätt på ugnen på 225 grader. Lägg laxen i en ugnssäker form, salta och peppra. Häll över Abba Middagsklart Citronsås över laxen och toppa med några citronskivor
Bred blandningen över fisken. Lägg filéerna med köttsidan uppåt och strö på salt och dill. Rulla ihop filéerna med köttsidan inåt och lägg dem tätt i en smord ugnssäker form
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken