Du har väl gillat min sida på Facebook. En riktigt nyttig måltid med omega-3 fett, järn och C-vitaminer. vispgrädden och låt såsen koka 4-5 minuter. och låt allt koka ytterligare 5 minuter. ca 20 minuter tills all potatis är genomkokt, använd provsticka för att. Dela filéerna i 4 jämnstora bitar, krydda sedan fisken på köttsidan och låt den ligga minst 15 minuter i rumstemperatur innan stekning. Hetta upp en stekpanna med smör i och lägg i fisken med köttsidan ner först, låt den stekas 2 minuter tills den får en fin yta. Vänd sedan fisken och stek den klar med skinnsidan ner i 3-4 minuter. 4-5 minuter Blanda sedan ner spenaten. 5 minuter Tillsätt citronsaften och smaka. ca 20 minuter tills all potatis är genomkokt, använd provsticka för att. 15 minuter i rumstemperatur
Sätt in i ugnen på 125 grader till temperaturen kommit upp i 52 grader, då tar du ut fisken och låter den vila några minuter, då stiger tempen med några grader