min favis

min favis

  • 3 Recept
KRUSBÄRSSAFT

KRUSBÄRSSAFT

Låt koka upp och sedan sjuda i 20 minuter. Som två stolta soldater i givakt, så står de nu där på bordet i sina vackert röda uniformer
Smörstekt rödingfilé med citronkryddad spenatsås och pressad potatis

Smörstekt rödingfilé med citronkryddad spenatsås och pressad potatis

Du har väl gillat min sida på Facebook. En riktigt nyttig måltid med omega-3 fett, järn och C-vitaminer. vispgrädden och låt såsen koka 4-5 minuter. och låt allt koka ytterligare 5 minuter. ca 20 minuter tills all potatis är genomkokt, använd provsticka för att. Dela filéerna i 4 jämnstora bitar, krydda sedan fisken på köttsidan och låt den ligga minst 15 minuter i rumstemperatur innan stekning. Hetta upp en stekpanna med smör i och lägg i fisken med köttsidan ner först, låt den stekas 2 minuter tills den får en fin yta. Vänd sedan fisken och stek den klar med skinnsidan ner i 3-4 minuter. 4-5 minuter Blanda sedan ner spenaten. 5 minuter Tillsätt citronsaften och smaka. ca 20 minuter tills all potatis är genomkokt, använd provsticka för att. 15 minuter i rumstemperatur
Torskrygg & smörsås

Torskrygg & smörsås

Sätt in i ugnen på 125 grader till temperaturen kommit upp i 52 grader, då tar du ut fisken och låter den vila några minuter, då stiger tempen med några grader