1. Skär fisken i grytbitar om 2 centimeter. Strimla och skölj purjolöken och halvera sockerärtorna. 2. Koka upp och sjud vitt vin, grädde, crème fraiche, vatten och fiskfond i cirka 5 min
Dags att laga favoritkyckling i Crock Pot. Idag blev det en favorit i repris. En rätt som faktiskt går i repeat här hemma då den är så oerhört omtyckt och makalöst god
Lägg över i en gryta. Stek paprika och morot några minuter, salta och peppra, lägg över i grytan. Sila bort marinaden från köttet, och häll den över grönsakerna i grytan
Lägg över i en gryta. Stek paprika och morot några minuter, salta och peppra, lägg över i grytan. Sila bort marinaden från köttet, och häll den över grönsakerna i grytan
Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås. Det här receptet skrev jag upp efterhand som jag hällde i allt i grytan men mot slutet hällde jag i lite mer, så smaka gärna av efterhand med vissa såser och kryddor så att du får såsen precis som DU önskar den
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta