sallad

sallad

  • 9 Recept
Brysselkål med parmesan och citron

Brysselkål med parmesan och citron

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Brysselkål 400 gram brysselkål 1 msk smör 0,5 st citron(er) 50 gram parmesanost 3 nypa(or) flingsalt Köp receptet
Pizzasallad äkta

Pizzasallad äkta

Rör om salladen lite då och då. Stimla vikålen med en osthyvel. Lägg den i kallt vatten så blir den spröd
Avocado à la Butler

Avocado à la Butler

Skala räkorna. Mosa grönmögelosten. Rör ner gräddfilen i den mosade osten. Rör ner majonnäsen i gräddfilen
Tysk potatissallad

Tysk potatissallad

Denna potatissallad är ännu bättre dagen efter, kall, när den stått och gottat till sig över natten så allt beror på om man vill ha varm sallad eller kall
Godaste potatissalladen

Godaste potatissalladen

Detta är verkligen godaste potatissalladen. Godast blir denna potatissallad med små färskpotatisar 1 kg potatis