Mina favoriter

Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter
Ugnsbakad fisk med pesto och körsbärstomater

Ugnsbakad fisk med pesto och körsbärstomater

1 msk olivolja900 g färsk eller tinad fiskfilé½ msk flingsalt½ tsk nymalen svartpeppar1 msk pressad citron500 g körsbärstomater2 dl grovhackad mandel1 dl grovhackad färsk basilika1 dl grovhackad bladpersilja2 grovhackade vitlöksklyftor150 g riven prästost50 g rumsvarmt smör1
Gräddstuvad svartkål

Gräddstuvad svartkål

Gott som tillbehör till en bit kött, fisk eller kyckling. Om du inte hittar svartkål i din butik kan du använda grönkål
Rosenkvittenmarmelad

Rosenkvittenmarmelad

Rosenkvittenmarmelad I månadens sötsak hos Söta saker är temat "Ge bort". Då passar det här receptet förträffligt bra
Aubergine med kantarellfyllning

Aubergine med kantarellfyllning

Sätt ugnen på 200 grader. Dela auberginen i två delar (på längden) och gröp ur den. Var försiktig så att det inte blir hål i skalet