många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket
Måste bara tipsa er om det här supergoda sättet att tillaga fläskfilé på. Jag gjorde detta recept som jag hittade i Zetas broschyr "Mat för minglare" när vi hade kalas för dottern härom helgen
Lördag, första semesterdagen och ett underbart fint väder, så härligt. En snabbrunda nere på stan fick oss båda att konstatera att nu är verkligen turistsäsong i full gång Ystad
Årets Födelsedegstårta. Den blev mycket godare än vad jag hade trott. Dekorera med hallon, choklad och florsocker så att den blir sådär ännu sockersötare
Fannyskakburk - Du får ta en kaka till, om du vill!