Idag tänkte jag tipsa om riktigt goda och snabbakade hamburgebröd. Nu på sommaren brukar vi grilla hamburgare ibland och då passar de här bröden perfekt till, då de går snabbt att göra
Snitta, skölj och strimla purjolöken och paprikan, finstrimla vitkålen. Stek färsen i en teflon/gryta. Tillsätt senap, tomatpuré, lagerblad, paprika, kål, lök, vatten och buljongtärning och koka ca 10 minuter
Ett recept ur boken Nya Annas Mat av Anna Bergenström. Enkel god soppa. 1 dl torkade trattkantareller2 finhackade scharlottenlökar3-4 msk smör3-4 msk vetemjöl1,2 liter vatten2 tärningar höns- eller grönsaksbuljong2 dl crème fraiche1 msk tomatpuréSalt och svartpepparCa 1 msk pressad citronFinskuren gräslökSmula sönder de torra svamparna med handen