Glutenfria kolakakor (ca 30 st). Kolakakor är en av mina favoritkakor. Jag testade att göra en glutenfri variant med naturligt glutenfritt mjöl och stärkelse
Dom här små söta kakorna har jag bakat idag, receptet var i en jultidning som jag inte kunde motstå att köpa, det var mitt första och många fler kommer det att bli, älskar att bläddra i alla dessa inspirerande magasin med julklappstips, göra egna paket råd
På detta recept så blir det 40 styckenDETTA BEHÖVER DU. Idag så bakade jag dessa helt underbara goa kakorDom är så spröda och jag ljuger inte när jag sägeratt dom smälter i munnen, dom är helt enkelt försvinnande goda, nästa gång får jag nog bakadubbel sats
I helgen reser jag till sommarstugan och där har jag inte tillgång till internet, så vill önska er alla kära läsare, gamla som nya en god helg och på återseende nästa vecka
Till mellis i dag bakade jag glutenfria scones. Ta upp degen på en plåt och knåda med lite extra mjöl (bara 1 msk ska räcka om du följt receptet ovan) om den är lite kladdig
Receptet som jag utgått från hittade jag på en trevlig blogg som heter Hanna & Astrid. Sempers glutenfria mjölmix fungerar bra i dessa väldigt goda, enkla och populära kakor
Jag brukar prova nåt nytt bakrecept ibland, glutenfritt och med mindre kolhydrater än vanligt. Det är bara att dubbla receptet så blir det en hög och fin tårtbotten som kan delas i tre
Ugn 175º. Skala ett par morötter och riv den mängd du behöver på råkostjärnets kortsida. Smörj en liten bakform (1 1/4 l) med diametern 18 cm och bröa med glutenfritt ströbröd alternativt Pofiber