Idag har jag lagat till en klassiker från 70-talet nämligen Flygande Jakob. Detta är bara en av många gratängrätter som skapades under tidsperioden i slutet av 70-talet och början av 80-talet
Den här goda kycklingtårtan var en av rätterna i min Påsk-Buffé. Originalreceptet finns i en gammal finlands-svensk recepttidning och jag har länge funderatpå att testa receptet, så nu till påsken blev det läge attgöra det
När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp till och blir inspirerad av
Nio olika tapas i ett och samma inlägg. Då är det bäst att vi sparkar igång direkt. Eftersom det tar lite tid att göra alla dessa "rätter" är några väldigt enkla, ja, närmast genant enkla
I går kväll åt vi tapas här Under vårt tak. Det är något vi gärna äter då man kan njuta av många olika smakupplevelser samtidigt, dessutom är det enkelt att göra helt enligt Paleo