Långpanna Bröd

Långpanna Bröd

  • 8 Recept
Honungsbröd i långpanna

Honungsbröd i långpanna

Bryt loss brödrutorna vid servering. Lägg degen i en långpanna, ca 25x35 cm, med bakplåtspapper i botten. Ta ut långpanna ur kylen och låt den stå i rumstemperatur medan ugnen värms upp till 200°. Ställ in långpannan i nedre delen av ugnen och sänk temperaturen till 175°
Havrebröd i långpanna

Havrebröd i långpanna

Ta upp degen och häll ut den i en smord eller bakplåtspappersklädd liten långpanna. Pensla med vatten och strö över havregryn och grädda sedan bröden i 200 grader 20-30 minuter tills de fått fin färg och är genomgräddade
Bountykaka i långpanna

Bountykaka i långpanna

jag valde att göra denna bountykakan i långpanna. Smör och bröa långpannan. Jag använde långpanna med måtten 37x25 cm
Havretosca i långpanna!

Havretosca i långpanna!

Havretosca i långpanna. Häll smeten i djup pappersklädd (smöra papperet) långpanna 30x40 cm. Imorgon fyller Mattias år
Grahamsrutor i långpanna.

Grahamsrutor i långpanna.

Tryck ut degen i en långpanna, ca 25 x 35 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda brödet mitt i ugnen i 18–20 min
Havrerutor i långpanna

Havrerutor i långpanna

Skär rutor med en degskrapa och nagga degen med en brödnagg eller gaffel. Kavla ut degen till en rektangulär platta lika stor som långpannan